Velp (GLD), Nieuw Schoonoord

Aan de Hoofdstraat in Velp ligt woon-ontzorgresidentie Nieuw Schoonoord. Op loopafstand van de winkelstraat, en in de nabijheid van Nationaal Park Veluwezoom. In het gemeentelijk monument Nieuw Schoonoord bevinden zich 92 huur- en 25 koopappartementen. Er zijn verschillende typen appartementen in Residentie Nieuw Schoonoord, elk appartement heeft de beschikking over een balkon of een tuin om zomers heerlijk buiten te kunnen zitten. De residentie beschikt over een sfeervol ingericht restaurant, een praktische winkel, en voorzieningen zoals een fysiotherapeut, kapper en pedicure. De gastvrouw verwelkomt u hartelijk op de residentie en kunt u helpen met allerhande dienstverlening. Op het terrein en in de ondergrondse parkeergarage zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Met een parkachtige binnentuin heeft Residentie Nieuw Schoonoord een aangename, natuurlijke entourage. Door de voorzieningen om de hoek is het er goed wonen en recreƫren.


Ontzorgd Wonen

Ontzorgd Wonen, een dochtermaatschappij van Samen Aangenaam Ouder Worden, is de service- en dienstverlener binnen Residentie Nieuw Schoonoord. Met verschillende partners, waaronder Stichting Innoforte, ontzorgen zij u en kunt u elke dag opnieuw genieten van een aangename dag in de residentie. Voor de service- en dienstverlening in de basis hebben alle bewoners van Residentie Nieuw Schoonoord een dienstverleningsovereenkomst afgesloten. Eventueel kunt u aanvullende producten en services afnemen.


Appartement huren

Spitman Makelaardij verzorgt, namens Hoen Vastgoedbeheer, de verhuur van appartementen binnen Residentie Nieuw Schoonoord. Met deze makelaar kun u een afspraak maken voor het bezichtigen van een vrij appartement.


Vragen?

Heeft u vragen over de service- en dienstverlening binnen Residentie Nieuw Schoonoord?

Dan kunt u contact opnemen met Ontzorgd Wonen via info@saow.nl of 026 370 6807.

Heeft u interesse in het huren van een appartement binnen Residentie Nieuw Schoonoord?

Dan kunt u contact opnemen met Spitman Makelaardij via verhuur@spitmanmakelaars.nl of 026 445 2500.

Neem contact op