Hengelo, Berflostaete

Een residentie gelegen in hartje centrum, aan de Marskant, maar tegelijkertijd omgeven door een weelde aan groen. De geneugten van de stad gecombineerd met het uitzicht op een mooi aangelegd, klein parkje. De Berflo, een klaterend beekje dat loopt van Twekkelo tot Twickel, slingert er speels doorheen. Ziet u zichzelf in de zomer al op een bankje aan het water zitten, op een lommerrijk plekje onder de bomen? Dat is nog eens aangenaam ouder worden!

Op een dergelijke A-locatie realiseren wij samen met woningcorporatie Welbions uit Hengelo 80 luxe appartementen van 70 - 90 m², verdeeld over vier kleinschalige gebouwen. In een tweede fase komen daar nog eens 25 woonzorgeenheden bij en naar alle waarschijnlijkheid een basisschool. De residentie wordt gekenmerkt door hoogwaardige en luxueuze bouw. Open, ruimtelijk en met veel glas. De levensloopbestendige appartementen zijn voorzien van grote balkons.

Berflostaete beschikt over een grandcafé. Een fijne plek om elkaar te ontmoeten. Daarnaast bevindt zich in het gebouw een gezondheidscentrum, met huisartsen, een apotheek en bijvoorbeeld een fysiotherapeut en een podotherapeut.

Ontwerp door: IAA Architecten


Neem contact op